Sayfalar

15 Temmuz 2017 Cumartesi

Gölge CIA İbrahim Kalın'ın Twitter'dan yaptığı 15 Temmuz şehitleri paylaşımından ne anlamalıyız | Akademi Dergisi

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, ibrahim kalın, gerçek yüzü, ak parti, cia, 15 temmuz, darbe, darbe tiyatrosu, cüneyt zapsu, recep tayyip erdoğan, içimizdeki israil, sabetayistler,

➥ Kanka! Bu cumhurbaşkanlığı baş danışmanı İbrahim Kalın kimi kastediyor? Kandırılıp köprüye götürülen ve teslim olduğu halde boğazı kesilerek, boğularak ya da köprüden atılarak şehit edilen askerlerimizi ve 'tatbikat var' denilerek tanklarla caddelere salınıp sonra başı boş bırakılan, katledilmeleri için bırakılan ve oyuna geldiğini anlayıp teslim olunca bile katledilen bir avuç askerimizi kastediyor değil mi? Yani benim kafam çok karıştı. 15 Temmuz şehitleri dediği kimler?

➥ Yav oğlum ben sana kaç kere dedim, biraz sosyal medyayı takip et. Bu herife 'Gölge CIA' diyorlar. Stratfor diye bir yer varmış. CIA'nın taşeron kuruluşu mu neymiş. İşte İbrahim Kalın onlardanmış, o yüzden kim olduğu, ne olduğu bilinmediği halde birden Tayyip'in yanına verilmiş ve Tayyip nereye, İbrahim Kalın oraya ayarı çekilmiş. Bunun top sakallı, Masonik sembollü kitapları, gavurların çok saygı duyup itibar ettiği bir tarzda konferanslar vermişliği falan var. Zaten bundan önce Tayyip'in yanına Sabetaycı gizli Yahudi olan, hani şu A101'in sahibi olan Cüneyt Zapsu verilmiş. O da CIA bağlantılı biriymiş. Tayyip'i Tayyip yapan, onu daha belediye başkanlığı zamanından kafa kola alan, kapıları açıp parti kuran, para bulan, basın ve medya desteği bulan, hukuki engellerini inanılmaz bir hızda aştıran, içimizdeki Yahudi holding patronlarını susturup razı eden ve bu oyuna dahil eden, diğer partilerin önde gelen siyasetçilerini, mesela Sabetaycı Deniz Baykal'ı, gizli Ermeni Devlet Bahçeli'yi bu oyuna razı edip kadroya dahil eden de, bu AKPKK projesine razı eden de Cüneyt Zapsu ve çevresiymiş. 

'Gizli başbakan' denilen Zapsu bir vakit gelince iyice deşifre olmuş, rahatsızlık oluşturmuş, Telsim'in Vodafone'a peşkeş çekilmesinde açıkça vahim suçlar işlediği falan da ispat edilip meclis gündemine gelmiş derken, türlü suçları meydana çıkmış ve istemeye istemeye geri çekilmiş. Tutmuş Karay Yahudisi olan Ülker ile ve Sabetaycı Yahudi olan NTV'nin sahibi Şahenkler ile falan ticari ataklara girişmiş. Şimdilerde Akkuyu nükleer santralinde acayip konumlarda, acayip işler yapmakla meşgul. İşte sonra Tayyip'in yanına verilenlerden, iyice yanına yaklaştırılanlardan biri de bu İbrahim Kalın. Sanki bak işte kazık çakmış gibi oraya. Zaten Kürt Yahudisi olup Tayyip'in yanına verilenlerden biri olan Makaracı Egemen Bağış de Beyaz Saray'ın yeminli tercümanıydı. Daha böyle çok bağlantılar var. Hepsi ispatları ile sosyal medyada ve bazı bloglarda var. 

Geçenlerde Melih Gökçek çok gafilce bir hareketle, İbrahim Kalın'ın CIA bağlantısını gözler önüne seren eski bir yayını twitter'dan paylaştı. 1 dk. dolmadan da sildi ama olay oldu. Olay oldu olmasına ama basın ve medya gereğince üzerinde durmadı ve kasten konuyu kapattı. Sosyal medyadan halkta infial oluşuyor, herkes "Bizi kimler yönetiyor" diyordu. Bir anda onlara da ayar çekildi. Kimse ne olduğunu anlamadan bu paylaşımlar kimseye gösterilmez ve yayılmaz oldu. Kontrollü bir şekilde tansiyon düşürüldü ve ardından Sabetaycı Aydın Doğan'ın, Siyonistlerle ortak kurduğu CNN Türk'te, İbrahim Kalın'ın yeni bir türkü okuduğu haberleri yapıldı, adama imaj tazelettiler. Hala da imajını tazeleyip, düzeltip durmak derdinler. 

Anlaşılan o ki; kilit adamlardan biri. Zaten çocuğunun okul taksitlerinin ödenmesi karşılığında, bir iş adamının devletteki işlerini hususi takip ettiğinin ses kayıtları çıktı. Ne soruşturma, ne yargılama yapıldı. Bunlar da Youtube'da hala duruyor. Böyle herifler ne diyorsa, sen tersini anla. Böyle bir herif, AKPKK gibi suç, terör ve ihanet örgütüne dönüşmüş ve her türlü suça ve ihanete bulaşmış bir sözde partiyi ve bunların siyasi kadrosunu kurtarmak için meydanlara inebilecek ve bunu din, iman, vatan, namus kavramları ile özdeşleştirebilecek ve her şeyin oyun olduğunu, darbe falan olmadığını anladığı halde asker katletmeye devam edecek bazı münafıkları şehit ilan ediyor. Zavallı kandırılmış askerlerimizi, hatta askeri okul öğrencilerini de niyazi gösteriyor. Hatta vatan haini gibi gösteriyor. Sen de şu işlere az kafanı çalıştır artık. Bırak oyunları, iddiaları, sevgili işlerini, O ses Türkiye'yi, Yetenek Sizsiniz'i, Diriliş Ertuğrul'u da, memleketin elden gidiyor, bir aklını başına al, gayrete gel artık.


DİKKAT! Bizi, Facebook ve benzeri sansürcü Amerikan/Siyonist sosyal ağlarından sağlıklı şekilde takip etmeniz mümkün değil. Telegram yazılımı kurarak, oradaki Akademi Dergisi grubumuza takipçi olmanız, 
en doğru davranış olur. Telegram Akademi kanalının adresi: www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar